فایل های دسته بندی رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش) - صفحه 1

تحقيق اصول، کلیات و روش های مختلف نگهداری

تحقيق اصول، کلیات و روش های مختلف نگهداری

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پايان نامه استفاده منطق فازي و شبكه عصبي مصنوعي در بهينه سازي خشك كردن بستر سيال فلفل دلمه اي

پايان نامه استفاده از مدلهاي تجربي منطق فازي و شبكه هاي عصبي مصنوعي در مدل سازي و بهينه سازي خشك كردن بستر سيال فلفل دلمه اي

قیمت : 120,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

فایل ترجمه شده روند توليد آب پنير اسيدي و فوايد سلامتي آن يك فایل مروري 2021

مقاله ترجمه شده روند توليد آب پنير اسيدي و فوايد سلامتي آن يك مقاله مروري Invited review: Acid whey trends and health benefits

قیمت : 35,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوينت نگهداری موادغذایی با استفاده از روش غیرحرارتی اشعه گاما

پاورپوينت نگهداری موادغذایی با استفاده از روش غیرحرارتی اشعه گاما

قیمت : 35,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

فایل مروري بر كاربرد علم پرتودهي در صنايع غذايي

مقاله مروري بر کاربرد علم پرتودهي در صنايع غذايي

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوينت آلرژي هاي مواد غذايي

پاورپوينت آلرژي هاي مواد غذايي

قیمت : 45,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده

قیمت : 46,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

كارآموزي آشنایی با آزمونهای فرآورده های گوشتی(همبرگر و کباب لقمه)

دانلود گزارش كارآموزي شرکت فرآورده های گوشت پنج قلم کوسره جنگل گلستان(کاکتوس) آشنایی با آزمونهای فرآورده های گوشتی(همبرگر و کباب لقمه)

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوينت سياهك هاي ذرت

پاورپوينت سياهك هاي ذرت

قیمت : 35,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5قبلی · بعدی