تحقيق اصول، کلیات و روش های مختلف نگهداری
قیمت : 25,000 تومان
توضیحات بیشتر دریافت فایل
پايان نامه استفاده منطق فازي و شبكه عصبي مصنوعي در بهينه سازي خشك كردن بستر سيال فلفل دلمه اي
پايان نامه استفاده از مدلهاي تجربي منطق فازي و شبكه هاي عصبي مصنوعي در مدل سازي و بهينه سازي خشك كردن بستر سيال فلفل دلمه اي
قیمت : 120,000 تومان
فایل ترجمه شده روند توليد آب پنير اسيدي و فوايد سلامتي آن يك فایل مروري 2021
مقاله ترجمه شده روند توليد آب پنير اسيدي و فوايد سلامتي آن يك مقاله مروري Invited review: Acid whey trends and health benefits
قیمت : 35,000 تومان
پاورپوينت نگهداری موادغذایی با استفاده از روش غیرحرارتی اشعه گاما
فایل مروري بر كاربرد علم پرتودهي در صنايع غذايي
مقاله مروري بر کاربرد علم پرتودهي در صنايع غذايي
پاورپوينت آلرژي هاي مواد غذايي
قیمت : 45,000 تومان
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از اتمسفر اصلاح شده
قیمت : 46,500 تومان
كارآموزي آشنایی با آزمونهای فرآورده های گوشتی(همبرگر و کباب لقمه)
دانلود گزارش كارآموزي شرکت فرآورده های گوشت پنج قلم کوسره جنگل گلستان(کاکتوس) آشنایی با آزمونهای فرآورده های گوشتی(همبرگر و کباب لقمه)
پاورپوينت سياهك هاي ذرت