فایل متعادل سازي بار نامتقارن و اصلاح ضريب توان به روش SVC

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته برق و مخابرات (آموزش_و_پژوهش)


دانلود مقاله بررسي متعادل سازي بار نامتقارن و اصلاح ضريب توان به روش SVC
این پروژه در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد

توضیحات:

چکیده :
الگوریتم به هم پیوسته جهت اصلاح ضریب توان و متعادل کردن بار به روش SVC در سیستم سه فاز سه سیم در این مقاله توضیح داده میشود. نیازمندی جبران سازی برای هر کدام از  SVC ها میتواند توسط یک تابع ساده بین ولتاژ و توان به دست آید که این مقادیر از ترانسدیوسرهای ولتاژ سه فاز و 2 سیگنال تکفاز مربوطه توان اکتیو و راکتیو از سمت باس مصرف کننده می آید.
محاسبه جبران سازی بر اساس استاندارد ضریب قدرت و توالی صفر منفی جریان بعد از جبران سازی است.
شبیه سازی از مرحله اول شروع میشود. تا درستی روشهای نشان داده شده را نشان دهد. سپس توسط میکرو کامپوترهای آزمایشگاهی بر اساس SVC که تشکیل شده است از راکتورهای کنترل شده با تریستور(TCR) و کاپاستیورهای ثابت(FC)، طراحی و استفاده میشوند. و شبیه سازی و نتیجه نشان می دهد که این الگوریتم بسیار مفید است برای SVC های در حال استفاده که طراحی شده اند برای متعادل کردن بار و جبران سازی ضریب توان.

مقدمه :
بارهای نامتقارن در سیستمهای سه فاز سه سیمه باعث بوجود آمدن توالی منفی جریان نا خواسته می شوند که این توالی منفی باعث تلفات اضافی در ژنراتور خطوط انتقال و تلفات ترانس ها میشود . توالی منفی ولتاژ توسط توالی منفی جریان بوجود می آید که یکی از نقاط ضعیف کیفیت توان است که باعث افزایش تلفات موتور و ریپل در یکسو کننده ها میشود.
توان راکتیو مورد نیاز بارها در سیستم های توزیع میتواند در رنجهای متفاوتی در زمانهای کوتاه مدت باشد برای زمانهایی که فیدرهای تغذیه بارهای نوسانی را بر عهده دارند. ( مانند قوسهای الکتریکی، فولاد نورد، کارخانه های تولید و قطارهای برقی ) که این توان راکتیو نه تنها باعث کاهش بازدهی و پایداری می شود بلکه تنظیم ولتاژ را نیز دچار مشکل می کند. به همین دلیل بهتر است که جبران سازی و تنظیم توان راکتیو در محل بارها و نزدیکی بار اتفاق بیفتد.
توازن بار و قابلیت اصلاح ضریب توان توسط SVC به خوبی برای هم مشخص است. SVC ها با کنترل زاویه آتش تریستورها در هر فاز کنترل راکتور را انجام می دهند. در کاربردهای عملی فرمولهای جبران سازی مورد نظر باید در شرایط قابل اندازه گیری در کنار باس بار باشند. برخی الگوریتم ها در گذشته ارائه شده است. فیدبک سیگنالهای الکتریکی که در این مقاله مورد استفاده قرار گرفته است تشکیل شده است از:
الف) توان راکتیو خط
ب) قسمتهای حقیقی و موهومی از جریان خط
ج) دامنه و زاویه جریان خط
د) اندازه توان لحظه ای

اندازه گیری این سیگنالهای الکتریکی به مدارات خاص آنالوگ یا دیجیتال و الگوریتم محاسبات خاص نیازمند است.
برای ساده کردن اندازه گیری سیگنالهای الکتریکی و فرمول محاسبه جهت جبران سازی یک الگوریتم ساده بر اساس عوامل و مترهای گفته شده ارائه می شود.
برای اندازه گیری سیگنال فیدبک تنها دو سیگنال توان اکتیو و راکتیو از ترانسدیوسر و سه ترانسدیوسر برای ولتاژ سه فاز نیاز است.
دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته برق و مخابرات (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 5323 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:373 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل